Tai viisa

Eesti Vabariigi kodanikud

Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.
NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva!

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 601 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
– FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
5) Taotleja passi koopia.
6) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
“Birth place”=”Sünniriik ja sünnilinn”
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
“Reference/Contact person and Address in Finland/Home country”=”Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega” (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).
– TRÜKI TAOTLUSE VORM

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2016 – 03/2017

 

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1001 eur.
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras.
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks.
4) Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid väljastatakse tavaliselt kuni 6 kuuks alates viisade väljastamise kuupäevast.
5) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis.
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi.
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul.
8) Kui taotlete kahe või kolmekordse turismiviisat, siis peate esitama iga Taisse sisenemise lennupiletid. (Kui Teie soovite lahkuda Taist selleks, et külastada Laost või Kambodža ning siis tulete tagasi Taisse, peate saama kahekordse transiitviisa.)
9) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul.
10) Kahekordsete ja Kolmekordsete viisade puhul viimane riiki sisenemine peab toimuma mitte hiljem kui 90 päeva alates viisa saamise kuupäevast

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Turismi eesmärgil ja 30 päevase külastuse korral pole viisat vaja.
Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.

NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva!

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 601 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
– FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
5) Taotleja passi koopia.
6) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
7) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
“Birth place”=”Sünniriik ja sünnilinn”
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
“Reference/Contact person and Address in Finland/Home country”=”Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega” (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).
– TRÜKI TAOTLUSE VORM

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2016 – 03/2017

 

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1001 eur.
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras.
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks.
4) Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid väljastatakse tavaliselt kuni 6 kuuks alates viisade väljastamise kuupäevast.
5) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis.
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi.
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul.
8) Kui taotlete kahe või kolmekordse turismiviisat, siis peate esitama iga Taisse sisenemise lennupiletid. (Kui Teie soovite lahkuda Taist selleks, et külastada Laost või Kambodža ning siis tulete tagasi Taisse, peate saama kahekordse transiitviisa.)
9) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul.
10) Kahekordsete ja Kolmekordsete viisade puhul viimane riiki sisenemine peab toimuma mitte hiljem kui 90 päeva alates viisa saamise kuupäevast

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 601 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
– FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
5) Taotleja passi koopia.
6) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
7) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
“Birth place”=”Sünniriik ja sünnilinn” (linn on kohustuslik)
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
“Reference/Contact person and Address in Finland/Home country”=”Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega” (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).
– TRÜKI TAOTLUSE VORM

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2016 – 03/2017

 

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1001 eur.
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras.
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks.
4) Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid väljastatakse tavaliselt kuni 6 kuuks alates viisade väljastamise kuupäevast.
5) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis.
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi.
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul.
8) Kui taotlete kahe või kolmekordse turismiviisat, siis peate esitama iga Taisse sisenemise lennupiletid. (Kui Teie soovite lahkuda Taist selleks, et külastada Laost või Kambodža ning siis tulete tagasi Taisse, peate saama kahekordse transiitviisa.)
9) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul.
10) Kahekordsete ja Kolmekordsete viisade puhul viimane riiki sisenemine peab toimuma mitte hiljem kui 90 päeva alates viisa saamise kuupäevast

Euroopa Liidu kodanikud

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja Eesti või Soome ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)

TurismiviisaVormistamine 14 kalendripäeva
Kuni 30 päeva55    EUR

Hinnale lisandub tervisekindlustus, mis hõlmab kogu viisa kehtivuse aega.

VAJALIKUD DOKUMENDID:

  • pass (kehtivusaeg – 6 kuud peale viisa lõppemist)
  • passi koopia
  • 2 värvilist fotot (tehtud viimase 6 kuu jooksul)
  • tervise- ja reisikindlustus
  • kontoväljavõtte (inglise keeles, panga templiga): 500 EUR taotleja kohta või 1000 EUR pere kohta
  • edasi-tagasi KINNITATUD piletid, mis tõendavad, et Taist väljumine toimub 15-ne päeva jooksul
  • ankeet (täidetud inglise keeles)
  • soovitatav on ennast enne reisi registreerida Eesti Välisministeeriumi kodulehel: http://www.vm.ee/et/registreerumine

Passis peab olema vähemalt kaks kõrvuti vaba lehte.

Eesti välismaalase passi (hall) omanikele, on vajalik elamisluba Eestis (koopia) ja dokument peab olema kehtiv vähemalt 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast, lisaks üleval olevatele dokumentidele.

Vene passi (punane) omanikele, viisavabaturismireisi korral kuni 30 päeva.

Täiendavate küsimuste korral võta ühendust meie konsultantiga:

Helista numbrile +372 555 85 004, +372 68 44 774,

Kirjuta: citytravel.viisa@gmail.com

Helistage / Позвоните