Valgevene viisa

Ühekordne viisa kuni 30 päeva
al. 15 EUR
15 EUR - lapsele kuni 14 a.
20 EUR - KIIR lapsele kuni 14a. (vormistamine 2 tööpäeva)
39 EUR - täiskasvanutele
69 EUR - KIIR täiskasvanutele
 
 
Kahekordne viisa kuni 30 päeva
al. 15 EUR
15 EUR - lapsele kuni 14 a.
20 EUR - KIIR lapsele kuni 14a.
49 EUR - täiskasvanutele
89 EUR - KIIR täiskasvanutele
 
 
Transiidi viisa
al. 15 EUR
15 EUR - ühekordne ja kahekordne lapsele kuni 14 a.
20 EUR - KIIR ühekordne ja kahekordne lapsele kuni 14a.
20 EUR - ühekordne, täiskasvanutele
30 EUR - kahekordne, täiskasvanutele
40 EUR - KIIR ühekordne, täiskasvanutele
50 EUR - KIIR kahekordne, täiskasvanutele

Vastavalt Valgevene ja Venemaa rahvuslikule seadusandlusele tohivad ainult Valgevene ja Venemaa kodanikud ületada Venemaa-Valgevene vahelist riigipiiri!

1) pass (kehtivusaeg – 3 kuud peale viisa lõppemist)
2) värviline foto (3,5 x 4,5)
3) tervisekindlustus (võib vormistada meie reisibüroost, hind al. 2 EUR, sobib ka tervisekindlustus pangast)
4) ankeet (vajalikud andmed ankeedi jaoks: töökoha andmed (firma nimi, aadress, telefon, amet), sünnikoht, endine (neiupõlvkonna) perekonnanimi, elukoha aadressperekonnaseis, telefon)
5) sünnitunistus lapsele kuni 18 a.

Dokumendid lähevad saatkonna järgmisel päeval vastavalt konsulaati grafikule.

Täida ankeet 3 minutiga

Te saate eelnevalt täita ankeeti elektroonilisel kujul, et säästa oma aega.

Eesti Vabariigi kodanikud

Alates 12.02.2017 saavad Eesti kodanikud siseneda Valgevenesse viisavabalt kuni 5 päeva, tingimusel, et sisenetakse Minski lennujaama kaudu (Venemaalt saabunud lennu puhul viisavabadus ei kehti).

 

Viisa tüübid:
1) Lühiajaline viisa turismi eesmärgil (kuni 30 päeva), äri-ja eraviisad (kuni 90 päeva);
2) Ühekordne transiitviisa, kahekordne transiitviisa ja mitmekordne transiitviisa (kuni 365 päeva);
3) Pikaajalised äri- ja eraviisad (kuni 365 päeva).

Valgevene Vabariigi viisa taotlusemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks. Pass peab olema kehtiv vähemalt 90 päeva pärast viisa kehtivuse lõppemist;
2) Täidetud ja välja prinditud taotluse vorm (ankeet tuleb trükkida ühele paberile ja täita mõlemal küljel). Ankeet tuleb täita kas vene või inglise keeles;
– TAOTLUSE ANKEET VENE / EESTI KEELES

– TAOTLUSE ANKEET INGLISE / VALGEVENE KEELES
3) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Valgevene Vabariigi territooriumil kogu viisa perioodil (kindlustust saab vormistada meie kontoris). Valgevene Vabariigi saatkond aktsepteerib tervisekindlustuse poliise, mis on väljastatud järgmistest kindlustusfirmadest: Salva Kindlustus, Inges Kindlustus, BTA Kindlustus, Baltikums;

4) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema heledal taustal.
– FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
5) Täidetud ja kirjalik taotleja luba turismi ettevõtte nimele.
– TAOTLEJA LUBA VENE KEELES

6) Ainult transiitviisa korral on vaja täpsustada kuhu ja kellele Teie sõidate (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).

Turismiviisa jaoks vajalikud lisadokumendid:
Toetuskiri, mis on väljastatud Valgevene turismifirmast, ametlikul firma blanketil koos templite ja allkirjadega, mis tõendavad, et see dokument on ehtne, koos turismiettevõte nime ja kontaktandmetega (aadress ja telefoninumber) või hotelli broneeringu kinnitus (ametlik blantekk koos alkirjaga ja pitsatiga).
– TOETUSKIRJA NÄIDIS

Äriviisa jaoks vajalikud lisadokumendid:
1) Originaalne toetuskiri, mis on väljastatud Valgevene ettevõtte poolt, firma ametlikul blanketil koos templite ja allkirjadega ning ettevõtte nime ja kontaktandmetega (aadress ja telefoninumber).
– TOETUSKIRI LÜHIAJALISE VIISA JAOKS (KUNI 90 PÄEVA)
– TOETUSKIRI PIKAAJALISE VIISA JAOKS (KUNI 365 PÄEVA)
* toetuskiri on kohustuslik viisale, mille kehtivusaeg on kauem kui 30 päeva.
2) Väljavõte Valgevene riiklikust juriidiliste isikute ja ettevõtjate registrist asjassepuutuva asutuse / organisatsiooni / ettevõtte kohta, mis kehtib 90 päeva pärast selle notariaalselt kinnitust (kohustuslik pikaajaliste äriviisade jaoks perioodiga: 90 – 365 päeva);
3) välisriigi asutuse/ organisatsiooni / ettevõtte välja andnud dokument, mis kinnitab, et konkreetne isik töötab; vormistatakse välisriigi asutuse / organisatsiooni / ettevõtte kirjaplangil ja välisriigi asutuse juht allkirjastab selle: esitatakse originaaldokument (kohustuslik pikaajaliste äriviisaside korral, periood 90 – 365 päeva);

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Transiitviisa (tüüp B, kehtivusaeg 2 päeva) esitatakse koos kehtiva viisaga sihtriiki, või kui sihtriiki reisimiseks ei ole viisat vaja, siis koos muude dokumentidega: vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks Valgevene piire ületada peab olema tõestatud dokumentidega (sõidupilet, teekonna plaan jne).

Viisa vormistamise tähtajad:
Turismiviisa vormistatakse tavaliselt 4 tööpäeva jooksul.
Isiklik, äri-või transiitviisa vormistatakse tavaliselt 8 kalendripäeva jooksul. (Kiirviisad – 2 tööpäeva jooksul).

Märkused:
Migratsioonikaart täidetakse Valgevene Vabariigi piiril. Migratsioonikaart tuleb esitada Valgevene piirtöötajale siis, kui Te sõidate riiki sisse ja sellest välja. Registreerimine on kohustuslik, kui teie viibimise Valgevene Vabariigis on pikem kui 4 tööpäeva.
Registreerimine:
5 tööpäeva jooksul pärast Valgevenesse saabumist peab välisriigi kodanik esitama info oma riigis viibimise aadressi ja kestuse kohta kohalikku politseijaoskonda, registreerimise tempel pannakse kodaniku passi. Kui peatute hotellis, siis korraldab registreerimise hotell (või vastuvõtubüroo).

 

 

Venemaa – Valgevene piiri ületamine
Vastavalt Valgevene ja Venemaa rahvuslikule seadusandlusele tohivad ainult Valgevene ja Venemaa kodanikud ületada Venemaa-Valgevene vahelist riigipiiri! 
Kolmandate riikide kodanikud (sh EU kodanikud ja hallide passide omanikud) saavad ületada Venemaa ja Valgevene riigipiiri ainult rahvusvahelistes piiriületuspunktides. Valgevene ja Venemaa vahel on piiriületuskohad, mis on mõeldud ainult Venemaa ja Valgevene kodanikele.

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisat ei ole vaja.

Valgevene Vabariiki sisenemiseks on vajalikud järgmised dokumendid:
1) Passi originaal, kehtiv vähemalt 3 kuud pärast reisi lõppemist.
2) Tervisekindlustus kogu reisi perioodiks.

Märkused:
Migratsioonikaart täidetakse Valgevene Vabariigi piiril. Migratsioonikaart tuleb esitada Valgevene piirtöötajale siis, kui Te sõidate riiki sisse ja sellest välja. Registreerimine on kohustuslik, kui teie viibimise Valgevene Vabariigis on pikem kui 4 päeva.
Registreerimine:
5 tööpäeva jooksul pärast Valgevenesse saabumist peab välisriigi kodanik esitama info oma riigis viibimise aadressi ja kestuse kohta kohalikku politseijaoskonda, registreerimise tempel pannakse kodaniku passi. Kui peatute hotellis, siis korraldab registreerimise hotell (või vastuvõtubüroo).

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)

Viisa on vajalik.

Tingimused ja hinnad on samad nagu Eesti kodanike jaoks (palun vaadake üle).

Euroopa Liidu kodanikud

Viisa on vajalik.

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks (palun vaadake üle).

Viisade hinnad (Eesti Vabariigi, Läti, Leedu, Poola kodanike jaoks ja inimeste jaoks kellel on hall pass või elamis- ja tööluba Eestis) (palun vaadake üle)

Täiendavate küsimuste korral võta ühendust meie konsultantiga:

Helista numbrile +372 555 85 004, +372 68 44 774,

Kirjuta: citytravel.viisa@gmail.com

Võta meiega ühendust!

Helistage / Позвоните