India viisa

India viisa vormistamine

Eesti Vabariigi kodanikud

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtiks vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
2) 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
3) Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
– TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
* Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
– PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.

Viisa vormistamise aeg:
1) Tavaline viisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
2) Kiirviisa väljastatakse 2-14 päeva jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
** Kiirelt on võimalik vormistada ainult turismiviisat, kuni 180 päevase perioodiga.

 

Märkused:
1) Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
2) Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
3) Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel dokument1, dokument2

 

Viisade hinnad:

Mitmekordne turismiviisa, kuni 365 päeva vormistamine 2-4 nädala jooksul 125 eur
Kiir turismiviisa kuni 365 päeva vormistamine 1-2 nädala jooksul 200 eur

 

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtiks vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
2) 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
3) Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
– TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
4) Taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)
* Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
– PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.
* Selleks, et saada äriviisat Indiasse, peate olema elanud Eestis või Soomes vähemalt 2 aastat.

Viisa vormistamise aeg:
1) Tavaline viisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).

Märkused:
1) Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
2) Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
3) Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel dokument1, dokument2

 

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa, kuni 180 päeva vormistamine 2-4 nädala jooksul 70 eur
Kahekordne viisa, kuni 180 päeva vormistamine 2-4 nädala jooksul 120 eur
Mitmekordne viisa vormistamine 2-4 nädala jooksul 145 eur

 

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtiks vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
2) 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
3) Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
– TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
4) Taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)
* Turismiviisa antakse välja mitmekordse viisana, mis kehtib 6 kuud. Kui lahkute India territooriumilt, on uus sissepääs lubatud alles 2 kuu pärast. Kui soovite tulla Indiasse varem, siis on vaja taotleda täiendava külastuse luba.
– PRINDI VÄLJA LISAKÜLASTUSE LOA TAOTLUSE VORM
** Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
– PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.
* Selleks, et saada äriviisat Indiasse, peate olema elanud Eestis või Soomes vähemalt 2 aastat.

Viisa vormistamise aeg:
1) Tavaline viisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).

Märkused:
1) Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
2) Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
3) Viisa väljastatakse ainult ühekordse sisenemisele. Viisa kehtib kuni 30 päeva alates konsulaadi viisadokumentide välja andmise kuupäevast ning selle aja jooksul peab olema toimunud Indiasse sisenemine ja väljumine.
4) Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel dokument1dokument2

 

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva vormistamine 2-4 nädala jooksul 125 eur

 

Euroopa Liidu kodanikud

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
Hinnad võivad olla teised.

Täiendavate küsimuste korral võta ühendust meie konsultantiga:

Helista numbrile +372 555 85 004, +372 68 44 774,

Kirjuta: citytravel.viisa@gmail.com

Helistage / Позвоните